PanelSok - PERSONVERN

MVF Global Ltd (”vi”, ”vår” og/eller ”oss”) er forpliktet til å beskytte og respektere privatlivet ditt. Vi behandler de personlige opplysningene du gir oss på join.se.panelsok.net med den ytterste forsiktighet.

Disse retningslinjene (sammen med våre bruksvilkår og eventuelle andre dokumenter nevnt i sammenheng med de) legger grunnlaget for eventuelle personlige data vi samler inn fra deg, som du gir til oss, vil behandles av oss. Vennligst les følgende nøye for å forstå vårt syn på og rutiner når det gjelder din personlige informasjon og hvordan vi vil behandle den.

For av formålet med the Data Protection Act 1998 (loven), er den behandlingsansvarlige PanelSok som står som vårt handelsnavn under vår registrerte adresse Ryland House, 23a Ryland Road, London, NW5 3EH. Vi er et selskap registrert i England og Wales med organisasjonsnummer 06951544. MVF Global Ltd er registrert under loven, med referanse PZ1995728.

INFORMASJON VI KAN INNHENTE FRA DEG

INFORMASJON VI KAN INNHENTE FRA DEG

IP-ADRESSER

Vi kan komme til å samle inn informasjon om datamaskinen din, inkludert hvor tilgjengelig din IP- adresse, operativsystem og nettleser er, for systemadministrasjon og for å rapportere informasjon til våre annonsører. Dette er statistiske data om våre brukeres atferd på nettet og mønstre, og identifiserer ikke enkeltpersoner.

INFORMASJONSKAPSLER

Vår hjemmeside bruker informasjonskapsler til å skille deg fra andre brukere av våre nettsider. Dette hjelper oss til å gi deg en god opplevelse når du blar igjennom vår nettside, og gir oss også muligheten til å forbedre nettstedet. For detaljert informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvorfor vi bruker dem se våre Retningslinjer for informasjonskapsler. Vi bruker interessebasert annonseringsverktøy levert av Google – disse inkluderer, men er ikke begrenset til "videresalg ',' interessekategorier ',' lignende målgrupper" og andre former for interessebasert annonsering. Google følger oppførselen din på Internett og bruker informasjonskapsler for å finne ut av interessene dine. Vi kan videreselge denne informasjonen. Videresalg er en måte for oss å få kontakt med brukere, basert på tidligere interaksjon med MVF Global Ltd nettside. MVF Global Ltd kan hyre tredjeparts markedsførings leverandører til å utføre videresalgskampanjer. Derfor kan tredjepartsleverandører, inkludert Google, vise MVF Global Ltd sine annonser på ulike nettsider. Tredjepartsleverandører, inkludert Google, bruker informasjonskapsler til å vise annonser basert på brukerens tidligere besøk på MVF Global Ltd hjemmeside. For å reservere deg mot spesialtilpassede Google-annonser i displaynettverket klikk her. For å lese mer om hvordan Google bruker data som samles inn, gå til http://www.google.com/privacy_ads.html Du kan se på, slette eller legge til interessekategorier knyttet til nettleseren din ved hjelp av Googles annonseinnstillingsbehandling, tilgjengelig her: http://www.google.com/ads/preferences/ All informasjon som samles inn brukes kun til videresalgskampanjer og vil ikke bli brukt til andre formål. Retningslinjer for informasjonskapsler.

Vi bruker interessebasert annonseringsverktøy levert av Google – disse inkluderer, men er ikke begrenset til "videresalg ',' interessekategorier ',' lignende målgrupper" og andre former for interessebasert annonsering. Google følger oppførselen din på Internett og bruker informasjonskapsler for å finne ut av interessene dine. Vi kan videreselge denne informasjonen. Videresalg er en måte for oss å få kontakt med brukere, basert på tidligere interaksjon med MVF Global Ltd nettside. MVF Global Ltd kan hyre tredjeparts markedsførings leverandører til å utføre videresalgskampanjer. Derfor kan tredjepartsleverandører, inkludert Google, vise MVF Global Ltd sine annonser på ulike nettsider. Tredjepartsleverandører, inkludert Google, bruker informasjonskapsler til å vise annonser basert på brukerens tidligere besøk på MVF Global Ltd hjemmeside. For å reservere deg mot spesialtilpassede Google-annonser i displaynettverket klikk her. For å lese mer om hvordan Google bruker data som samles inn, gå til http://www.google.com/privacy_ads.html.

Du kan se på, slette eller legge til interessekategorier knyttet til nettleseren din ved hjelp av Googles annonseinnstillingsbehandling, tilgjengelig her: http://www.google.com/ads/preferences/. All informasjon som samles inn brukes kun til videresalgskampanjer og vil ikke bli brukt til andre formål.

HVOR VI LAGRER DINE PERSONLIGE DATA

De dataene vi samler inn fra deg kan overføres til og lagres, på et bestemmelsessted utenfor det europeiske økonomiske samarbeidsområde (”EØS”). De kan også behandles utenfor EØS av oss eller av en av våre leverandører i forbindelse med, men ikke begrenset til, sortering og innhenting av informasjon før den føres videre til våre kunder. Ved å sende inn dine personlige data, samtykker du til denne overføringen, lagring og behandling. Vi vil ta alle rimelige steg for å sikre at informasjonen behandles forsvarlig og i samsvar med disse retningslinjene for personvern.

All informasjon som du gir oss lagres på sikre servere. Der vi har gitt deg (eller der du har valgt) et passord som gir deg tilgang til visse deler av nettstedet vårt, er du ansvarlig for å holde passordet hemmelig. Vi ber deg om å ikke dele passordet med noen.

Dessverre er overføring av informasjon via internett ikke helt sikker. Selv om vi vil gjøre vårt beste for å beskytte dine personlige data, kan vi ikke garantere sikkerheten til opplysningene som er overført til vårt nettsted, enhver overføring skjer på egen risiko. Når vi har mottatt informasjonen, vil vi bruke strenge prosedyrer og sikkerhetsfunksjoner for å prøve å hindre uautorisert tilgang.

BRUK AV INFORMASJONEN

Vi bruker informasjonen vi har om deg på følgende måter:

Vi kan også tilby våre kunder aggregert informasjon om våre brukere (for eksempel kan vi informere dem om at 500 menn under 30 år har klikket på deres annonse på en gitt dag). Vi kan også bruke slik samlet informasjon for å hjelpe våre kunder å oppnå den type publikum de ønsker å rette seg mot (for eksempel kvinner fra Oslo vest). Vi kan kanskje komme til å bruke de personlige dataene vi har samlet inn fra deg for å oppfylle våre kunders ønsker ved å vise deres varer eller tjenester til den utvalgte målgruppen.

OFFENTLIGGJØRING AV DIN INFORMASJON

Vi kan oppgi din personlige informasjon til ethvert medlem av vår gruppe, noe som betyr våre datterselskaper, vårt holdingselskap og dets datterselskaper, som definert i paragraf 1159 i den britiske Companies Act 2006.

Vi kan oppgi din personlige informasjon til tredjeparter:

DINE RETTIGHETER

Du hat rett til å be oss om å ikke bruke dine personlige data for markedsføringsformål bortsett fra til formålene nevnt ovenfor. Vi vil som regel informere deg (før vi samler inn data) om vi har tenkt til å bruke informasjonen din til ekstra formål eller hvis vi har tenkt til å dele informasjonen med en tredjepart. Du kan utøve din rett til å hindre slik behandling ved å merke av i visse felt på skjemaene vi bruker for å samle inn data. Du kan også utøve retten til å kontakte oss når som helst ved å sende en e-post til unsubscribe@surveycompare.net.

Siden vår kan, fra tid til annen, inneholde lenker til og fra hjemmesidene til våre partneres nettverk, annonsører og samarbeidspartnere. Hvis du følger en link til noen av disse nettstedene, så vær oppmerksom på at disse nettstedene har sine egne retningslinjer, og at vi ikke kan ta på oss noe ansvar angående disse retningslinjene. Vennligst sjekk retningslinjene før du eventuelt sender inn personlig informasjon til noen av disse nettstedene.

TILGANG TIL INFORMASJON

Loven gir deg rett til å få tilgang til informasjon andre har om deg. Din rett til innsyn kan utøves i samsvar med loven. Enhver tilgang kan bli pålagt et gebyr på ti pund for å dekke våre kostnader i forbindelse med å gi deg den informasjonen vi har om deg.

FORANDRINGER ANGÅENDE VÅRE RETNINGSLINJER FOR PERSONVERN

Eventuelle endringer vi gjør i våre retningslinjer for personvern i fremtiden vil bli lagt ut på denne siden, og der det er hensiktsmessig vil du bli varslet via e-post.

KONTAKT

Spørsmål, kommentarer og forespørsler angående personvern mottas gjerne og kan rettes til privacy@surveycompare.net.